Österledsbladet – November 2023

Hej medlemmar!

Nu när det är mörkt ute och vintern närmar sig vill vi påminna alla om att vara försiktiga med levande ljus och inte glömma att släcka ljusen hemma.

Även om det börjar bli kallt ute vill vi påminna medlemmar om att ventiler ska hållas öppna för att ventilationen i våra hus ska kunna fungera som det ska och för att matos inte ska vandra mellan lägenheterna.

Styrelsen vill även påminna om att insamling av glödlampor och batterier finns för medlemmar i mangelrummen i respektive hus. Där hittar ni även kompostpåsar. Om ni ser att det börjar bli fullt i insamlingen eller att kompostpåsarna är slut så får ni gärna meddela styrelsen.

Vi har ett garage tillgängligt på kortsidan vid S:t Olofsgatan 66, hör gärna av er till styrelsen om ni är intresserade!

Det har kommit frågor från medlemmar gällande hemförsäkring och bostadsrättstillägg. Detta är något som medlemmar själva behöver teckna och vi vill påminna samtliga att se över detta.

För att se till att föreningen fortsatt har en god ekonomi framöver har styrelsen beslutat om en avgiftshöjning fr.o.m. årsskiftet. Mer detaljerad information kommer att delas ut till samtliga lägenheter under veckan.

Glöm inte att gå med i vår Facebookgrupp, scanna QR-koden på tavlan i trapphuset eller sök på BRF Österled. Frågor till styrelsen och felanmälningar skickas till brfosterled@gmail.com och kommer inte att hanteras via Facebook. Prenumerera gärna på uppdateringar från hemsidan via mail – anmäl din mailadress längst ner i panelen till höger.

Vi önskar er en fin vecka!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i BRF Österled